Dunlop American Elite – et nyt dualcompound-dæk til cruisere

Europæiske motorcyklister på amerikanske touring- og cruisemotorcykler efterspørger mere vejgreb i svingene og bedre styreegenskaber – uden at der gås på kompromis med dækkenes holdbarhed. Det viser omfattende research foretaget af dækproducenten Dunlop.

Som en direkte reaktion på denne efterspørgsel har Dunlop udviklet dækket American Elite med såkaldt Multi-Tread-teknologi, der kombinerer slidstærkt materiale i midten med et blødere i bagdækkets skuldre, som forbedrer sidegrebet.

American Elite fås som fordæk i ni dimensioner og som bagdæk i 13 dimensioner, så det passer til en lang række custom/touring-motorcykler som f.eks. Harley-Davidson’s FH-modeller. Flere af dimensionerne fås med enten hel- eller smal hvid dækside i klassisk stil.

Andy Marfleet, Marketing Manager, Dunlop Moto Europe, forklarer, hvorfor man har skiftet til dualcompound-teknologi:

– Vores MultiTread-teknologi er blevet godt modtaget i vores europæiske bane- og vejdæk, hvor dæk som f.eks. det nyeste RoadSmart III sætter nye standarder inden for slidstyrke og køreegenskaber. Når denne teknologi anvendes i dæk til custom-modeller og mere specifikt amerikanske motorcykler, forbedres slidstyrke, nedlægningsvinkel, stabilitet og vådgreb, samtidig med at styreegenskaberne bliver mere neutrale, og dækket bliver mere komfortabelt at køre på.

Dunlop American Elite fås nu hos Dunlop-motorcykelforhandlere over hele Europa.

Annonce

Annonce

Screenshot