Tag på afveje i det norske

MC med foss og isbreMC Adventure Tours i Norge byder på en helt ny type motorcykelture i vores naboland Norge, og nu sigter de på det danske marked. Det unikke koncept er en kombination af motorcykel ture med udendørs eventyr og aktiviteter, hvor deltagerne laver udendørs aktiviteter.

Arrangement stiller visse krav til deltagerne. De skal have motorcykler, der kan klare en masse kørsel på grusveje, men deltagerne skal også ønske at deltage i et aktivt friluftsliv mellem etaper. Derfor kaldes denne oplevelse, som er den mest krævende tour, for “Explorer Tour”.

Hvis man ikke ønsker så højt aktivitetsniveau på sin motorcykelrejse, kan man vælge den udgave, der hedder “The Gravel Tour”. Her er aktiviteterne af blødere karakter og antallet af grusveje endnu flere. Bl.a. kører man op på toppen af ​​to fjelde med sin motorcykel.

Selskabets administrerende direktør, Bjørn-Magne Broen fortæller:
– Vi tager deltagerne med på alt fra gletsjervandring efterfulgt af bestigning af ​​en fantastisk bjergtop til lette udendørs aktiviteter, herunder fiskeri og andre eventyr i typisk norsk udendørs tradition. Af andre aktiviteter kan nævnes grotteekspedition, moskus-vandreture og sidst, men ikke mindre vigtigt, utallige kilometer af dejlige grusveje i Norges fantastiske natur.

Turene køres med base fra Hamar, som ligger blot 120 km nord for Oslo. Man må selv klare turen hertil, men Bjørn-Magne Broen tilbyder også overnatning på sin gård, natten før turen starter.

Dagen inden turen er der opvarmning på grus – med instruktion eller på egen hånd – i området omkring Hamar. Turene består af rundture, hvor man kører mellem 200 og 300 km hver dag. En vigtig faktor er, at man undgår at køre de typiske turistruter. Bjørn-Magne Broen er naturligvis kendt lokalt og kan også improvisere med alternative ruter, hvis deltagerne ønsker det. Han udlejer også to BMW G 650 GS Sertao. Disse cykler er perfekte til udfordringerne i det ujævne terræn, de er 20111-modeller og har både GPS og sidetasker.

Adventure Tours MC Norge er meget optaget af, at deres kunder får maks. værdi for pengene. Derfor er alle udgifter, bortset fra eget brændstof og transport til og fra Hamar inkluderet i turens pris. Det gælder alle overnatninger, morgenmad, frokost og aftensmad hver dag, betalingsveje og eksterne guider på aktiviteter undervejs på turen, hvor man hele tiden ledsages af en følgebil. Fra denne serveres frokost i typisk norsk ånd med kød fra rensdyr og elg, ørred og laks.

Den naturglade motorcyklist kan læse mere om MC Adventure Tours i Norge på www.adventuremc.no eller kontakte Bjørn-Magne Broen på bmb@adventuremctours.no.

Annonce

Annonce

Screenshot