Simon Jespersen kører Schacht by Barni-Ducati i 2022

Efter denne sæsons flotte wildcard-løb i Supersport-VM på Yamaha, som gav VM-point i alle fire forsøg, skifter Simon Jespersen i 2022 til Ducati i det italienske CIV-mesterskab.

Her skal danskeren køre en Panigale V2 955 i Supersport-klassen for Schacht Racing by Barni-teamet, som i den forbindelse udvider samarbejdet med det italienske CM Racing. Teamet bygger dermed videre på en vellykket 2021-sæson, hvor ligedes danske Alex Schacht har kørt solide resultater hjem i National Trophy 1000-klassen på en Panigale V4 R. 

Det åbne italienske mesterskab køres over seks afdelinger på baner som Misano, Vallelunga, Mugello og Imola, men teamejer Kristian Skov Petersen afslører, at planerne med Simon Jespersen rækker videre end CIV i 2022.

– Samarbejdet med Barni Racing Team gør det muligt for os at fortsætte i National Trophy Championship med Alex Schacht, og takket være CM Racing Team kan vi nu hjælpe et ungt dansk talent som Simon Jespersen med at vokse i et mesterskab som CIV SSP. Vi arbejder desuden på at give Simon mulighed for at deltage i Supersport-VM i 2023 – og i mellemtiden vil vi deltage i nogle VM-løb i 2022. Jeg vil gerne takke CM Racing’s teamchef Alessio Cavaliere og Manuel Cappelletti fra Barni Racing for deres indsats for at gøre denne aftale mulig, siger Kristian Skov Petersen.

Annonce

Annonce