11.216 tog til Motorshow 2020 i Bella

Alt det nyeste fra motorcykelbranchen samt en masse grej og lir til motorfolket blev vist frem i Bella Center Copenhagen i weekenden, hvor Motorshow – Life On Wheels inviterede publikum indenfor.

Godt 70 udstillere fra branchen stod klar til at give de mange besøgende et strejf af forår og muligheden for at se nærmere på de spændende ting, der rører sig inden for det mest markante på to- og fire hjul. Mange besøgende kom for at sparke dæk og få styret nysgerrigheden i forhold til, hvad der er det nyeste og fedeste på markedet lige nu, mens andre kom for at få kompetente svar på spørgsmål inden et køb.

– Vi har haft mange interesserede besøgende, som f.eks. har sat sig ind i flere forskellige mærker, og lige er kommet for at få de sidste detaljer på plads. Nogle der har vidst en hel del om motorcyklerne, hvor vi lige har kunne fortælle dem det sidste. Vi har lavet noget hele tiden, så vi har været godt besøgt, fortæller Marck Lauritsen fra Kawasaki Danmark.

På en aflukket bane blev trial-sporten også vist frem – både på almindelige cykler og på motorcykel, men ens for begge modeller var, at kørerne imponerede publikum med deres utrolige balancekunst, mens der blev hoppet fra forhindring til forhindring. På samme bane blev der også afprøvet nogle af de køretøjer der har el-motor, og lige præcis det el drevne er tydeligvis i hastig fremgang, da flere udstillere havde el-køretøjer præsenteret på deres stand.

På den store scene midt på messen stod Klavs Lyngfeldt fra MOTORRAD for at præsentere publikum for lang række nyheder. Han havde bl.a. besøg af flere motorcykelimportører samt formel 1/motorsportsekspert Nicholas Kiesa, der på vanlig vis brillerede med sin enorme viden.

– Vi har oplevet en enorm interesse fra publikum, og der er mange, der er kommet for at få nogle seriøse snakke. Det har virkelig været positivt, og tilbagemeldingen fra importørerne er også, at de har været glade for at være med på scenen, siger Klavs Lyngfeldt fra Motorrad Danmark.

Henover lørdag og søndag besøgte 11.216 gæster Motorshow – Life On Wheels i Bella Center Copenhagen.

Annonce

Annonce