120 år på 2 hjul! Bruun-Larsen Motorcykler fejrer stort rundt på lørdag

I mere end et århundrede har der stået ”Larsen” eller ”Bruun-Larsen” på en butiksfacade i Odense. Helt præcist var det den 13. april 1904, at Christian Larsen for første gang åbnede cykelforretning i Odense – en forretning, som i 1914 flyttede til Sdr. Boulevard 156 og føjede motorcykler til udvalget. Firmaet blev således en af Danmarks første motorcykelbutikker og kan som det eneste i branchen bryste sig af at have været aktivt i 120 år.

– På lørdag den 13. april fejrer vi ikke bare den runde dag, men også at vores familieejede virksomhed har været en integreret del af Odenses kulturelle og motorcykelmæssige landskab. Vores historie er ikke blot en fortælling om forretning, men lige så meget en fortælling om en familie, der i fem generationer, i lige linje, har dyrket motorcykelkulturen med passion og dedikation på Fyn, fortæller Pernille Bruun-Larsen.

Sammen med Kim Mikkelmann overtog hun i 2015 stafetten fra sin far, Per Bruun-Larsen, og arven er ført videre med en unik blanding af tradition og innovation.

Siden 1966 har der været et tæt samarbejde med Yamaha, og sortimentet strækker sig i dag fra klassiske Yamaha-motorcykler til topmoderne versioner, spækket med ny teknologi.

Jubilæet fejres på den helt rigtige dato, nemlig lørdag den 13. april 2024 fra kl. 10 til 16, hvor Pernille og Kim byder indenfor i forretningen på Billedskærervej 18 i Odense M til en dag fyldt med nostalgi, fejring og naturligvis, motorcykler.

Se mere om 120-års arrangementet hos Bruun-Larsen her

Annonce

Annonce