14-årige Simon Jespersen: Brækkede foden til fodbold – scorede en 4.-plads i Moto3-løb på Sachsenring tre uger senere

SimonJespersenFodDen regerende danske mester i Moto3-klassen, Simon Jespersen har igen i år gjort rent bord ved at vinde samtlige DM-løb. Men det 14-årige racertalent deltager også i den internationale Moto3-serie, ADAC Northern Europe Cup.

SimonJespersenPitSidste weekend blev der kørt på Sachsenring i Tyskland i forbindelse med MotoGP. Desværre havde Simon tre uger forinden brækket foden i forbindelse med fodboldtræning, så det var tvivlsomt, om han kunne stille op til weekendens løb. Men viljen var større end smerten, så Simon stillede op og kørte et virkeligt flot løb i den hårde serie og fik meget vigtige point med hjem for en velfortjent 4.-plads.

På trods af meget regn hele weekenden blev løbet kørt i tørvejr. Simon startede fra en 6.-plads, og efter en forrygende start kæmpede han de første 15 omgange intensivt om 2.-pladsen. Mangel på grip på de sidste omgange af løbet betød dog, at Simon måtte se sig hensat til 4.-pladsen.

Udover Simon Jespersen deltager Lukas Falck, Lotte Uhre og Phillip Hole i ADAC Northern Europe Cup. De sluttede weekenden løb på respektable 9.-, 10.- og 13.-pladser.

Simon Jespersen kan nu se frem til næste løb, der køres på Oschersleben i forbindelse med VM i langdistanceløb i slutningen af august, hvor foden og formen igen er helt tilbage i top.

Annonce

Annonce