20.261 besøgte Motorshow 2020

Motorcykler, biler, motorsport og alt, hvad der ellers er fedt ved livet på hjul, trak folk i hobetal til dette års Motorshow i Messecenter Herning. Tilbage står kun, at arrangører og udstillere pakker ned og sætter kursen mod Bella Center i København, hvor det i den kommende weekend er sjællændernes tur til at opleve en masse af det nyeste og flotteste grej i branchen.

Motorshow i Messecenter Herning forløb henover fredag, lørdag og søndag, hvor dørene var åbne for publikum, og det var der i alt 20.261, der benyttede sig af.

– Vi er utroligt glade for at have afviklet endnu et godt motorshow med glade publikummer og glade udstillere. Den helt specielle atmosfære, der opstår, når folk har en fælles passion og samtidigt er omgivet af alt det ypperste i branchen, er virkelig helt speciel, og det er det vi brænder for at give vores gæster, siger Charlotte Lunde, eventkoordinator.

Næste opgave for teamet bag Motorshow bliver altså allerede nu i weekenden den 8.-9. februar, hvor det er sjællændernes tur til at opleve den atmosfære, som Charlotte Lunde omtaler. På Sjællandssiden er der også sørget for perfekte rammer, da det er Bella Center Copenhagen, der skal huse de mange udstillere i bil, motorcykel- og motorsportsbranchen.

– Vi glæder os meget til at komme ind i Bella Centret. Der er meget mere plads, end der før har været på Sjælland, og det giver så meget mere til både publikum og udstillere. Nu har vi set det lækre grej, udstillerne har til denne sæson, og folk kan roligt glæde sig, slutter Charlotte Lunde.

Motorcykel Importør Foreningen er en af hovedaktørerne på de to messer, og derfor har man kunnet sikre sig, at alle de nyeste motorcykler til den kommende sæson bliver udstillet for publikum. Dertil kommer selvfølgelig alt det andet, som hører sig til, ved et rigtigt motorshow.

Annonce

Annonce