2023-nyheder: KTM Super Adventure R – No roads? No problem!

Umiddelbart før jul præsenterede KTM denne opdaterede version af 1290 Super Adventure R. Østrigernes mest ekstreme eventyrer, som ikke er bange for det mest udfordrende terræn.

Den nye 1290 Super Adventure R ruller på Bridgestone AX41-dæk som standard og har en opgraderet TFT-instrumentering med 7”-skærm. Du behøver ikke længere at planlægge ruter via KTM-mobilappen, for Turn-by-turn+ navigationen er nu programmerbar gennem selve instrumenteringen. Med smartphoneopkoblingen kan du desuden besvare opkald og logge dine top 10 favoritnumre, så du kan ringe dem op med et tryk på en knap. 

KTM’ens kåbe, tank og sidedæksler er frisket op med ny lakering og grafik i hvid, orange og blå, som matches af den orange kulør på rørgitterrammen i krommolybdænstål. Dunken rummer 23 liter, så du kan køre langt mellem optankningerne.

Hjertet er stadig den samme 1301 kubik store V2-motor med 160 hk og 138 Nm drejningsmoment, som har 15.000 km serviceinterval. Bosch’s 6-aksede 10.3ME-bevægelsessensor sikrer nuanceret, nedlægningsafhængig styring af traction- og wheelie control, kurve-ABS og elektronikkens mange køreprogrammer (til både on- og offroad).

Hjulene med eger er i de hardcore offroad-dimensioner 21/18″ og affjedringen en fuldt justerbar WP XPLOR med 48 mm cartridge-forgaffel, der ligesom Xplor PDS-dæmperen bag byder på 220 mm vandring.

Annonce

Annonce