5 apps til en god start på mc-sæsonen 2017

Langt om længe har forårssolen ramt de danske veje, som er helt klar til mc-kørsel, efter at en frisk regnbyge har skyllet saltet af asfalten. Årets motorcykelsæson står nu endelig for døren, og vi tipper dig her om 5 apps til en god start på 2017-sæsonen:

Benzinpriser / Mit FDM – Tank hvor det er billigst, så du kan få flest mulige kilometer og oplevelser for pengene.

DBA – Den Blå Avis – Apropos fornuftige priser: Den bedste start på sæsonen opnås selvfølgelig, når man har den helt rette motorcykel at køre på. Hvis den nuværende skal fornys, har DBA’s markedsplads et kæmpe udvalg i motorcykler, hvor man er sikker på at finde noget for enhver smag og i alle prisklasser.

DMI Vejret – Motorcykelkørsel er skønnest i tørvejr, og hvis det ikke er nok for dig at kigge ud af vinduet, kan du orientere dig i DMI’s vejrprognoser. Tag dog for en sikkerheds skyld en regndragt med på turen, for det er sket et par gange, at Voldborgs efterfølgere har gættet forkert.

ParkMan – Motorcykler er siden sidste år ikke længere undtaget betalingspligten på parkering i en række danske byer, herunder Aarhus og København. Undgå bøder, sammenkrøllede papirkvitteringer og unødig overtidsbetaling ved at bruge ParkMan’s parkerings-app (fungerer både til motorcykel og bil).

Tourstart – Det ultimative værktøj, når du skal planlægge dine drømmeture – uanset om det gælder ruten til aftenturen, weekendturen eller ferien, og ligegyldigt om den skal være hurtig, naturskøn eller ekstra snoet. Mulighederne er utallige med Tourstart, der udover deling af mc-ture og -aktiviteter blandt meget andet også rummer en oversigt over mc-egnede overnatningssteder.

Annonce

Annonce