Aagesen går all in på beklædning og udstyr


Alting har sin tid, og fra foråret 2019 har Aagesen Motorcykler truffet beslutning om at ændre forretningsmæssigt fokus, hvilket betyder, at Aagesen Motorcykler har valgt at opsige forhandlingen af Honda- og KTM-motorcykler i forretningen på Hvidovrevej 1-3 i Rødovre.

Fokus – og dermed alle ressourcer – vil fremadrettet blive lagt på beklædning og udstyr. Igennem de seneste 40 år har det været Gitte Aagesens speciale at rådgive om køb af hjelm, beklædning og udstyr til motorcyklisten og motorcyklen. Dette område har hun valgt at koncentrere sig helt og fuldt om fremover – som hidtil, sammen med sønnen Martin, der i lige så høj grad som Gitte er specialist efter 10 år i branchen.

Årsagen til denne ændring er, at Hans Henrik Eickstedt søger nye arbejdsmæssige udfordringer og derfor ønsker at træde ud af virksomheden. Hans vil dog fortsat bistå driften af motorcykelværkstedet som en selvstændig enhed, der fortsætter som autoriseret Honda-værksted og som specialværksted for specielt de fire japanske mærker. Det vil stadig være de samme tre kendte ansigter, der udfører arbejdet.

– Vi glæder os enormt meget til en ny flot butik, et skønt forår og de næste 40 år i branchen, siger Gitte og Martin i munden på hinanden.

Annonce

Annonce

Screenshot