Alex Schacht i vildt selskab på Misano

Nicolo Canepa, Gabriele Ruiu, Christian Gamarino, Lorenzo Lanzi, Eddi La Marra m.fl. Danske Alex Schacht var i hårdt selskab i National Trophy 1000-klassen, da første afdeling af det italienske mesterskab CIV i weekenden blev kørt på Misano.

Dysten med kørerne, vi kender fra bl.a. Endurance World Championship, FIM Superstock 1000 Cup samt Superbike- og Supersport-VM, blev ikke lettere af, at Schacht by Barni-teamet i deres første løb på den nye Ducati Panigale V4 R kæmpede med at finde den rette opsætning.

2023’eren er hurtigere og trækker nogle gange fra konkurrenterne, men geometri og affjedring sidder endnu ikke i skabet. Derfor forsøgte teamet sig bl.a. med en 30 mm længere monoarm til baghjulet. Teamet har testet her for 14 dage siden, og 1.36,5-tider skulle være inden for rækkevidde, men setup’et drillede.

Canepa, som kom med et helt fabriksteam til Misano, var i en klasse for sig med bedste træningstid, pole position med en 1.34,5-tid og overlegne sejre i begge løb. Alex kvalificerede sig hæderligt som nummer 12 med tiden 1.37.812, og det lykkedes ham at køre sig til en 10.-plads i løb 1 lørdag og en 9.-plads i søndagens løb 2.

Næste afdeling køres om 14 dage på Mugello.  

Annonce

Annonce