Alex Schacht skriver kontrakt med Barni Racing

Efter et lynvisit på MOTORRAD-scenen ved weekendens Motorshow 2019 i Herning fløj den danske roadracingkører Alex Schacht til Bergamo i Italien, og han er kommet hjem med gode nyheder. l 2019 stiller han op i det åbne italienske CIV-mesterskab med en særdeles kompetent teamkonstellation.

Barni Racing, som de seneste år flere gange har blandet sig i Superbike-VM’s top 5, er i fuld gang med at præparere de to Ducati Panigale V4 R-racere, som danskeren i satellitteamet Schacht Racing by Barni skal køre på i den skrappe serie.

Moderteamet har tætte kontakter til Ducati Corse. Barni Racing har vundet CIV-titlen i 2015, 2017 og 2018 – senest med Ducati’s MotoGP-testkører Michele Pirro. Og det var Barni, der som de første stillede op i en international serie med Ducati’s Panigale-model, da Eddi la Mara og Lorenzo Savadori kæmpede i Superstock 1000-mesterskabet i 2012. Siden har teamet taget springet til Superbike-VM med Xavi Fores, og i år kører Michael Ruben Rinaldi for dem i SBK-VM.

– Efter at Superstock 1000-klassen desværre lukkede med udgangen af 2018, har vi ledt efter en serie med et passende niveau, og CIV ligner det rigtige for os. Det kan være en vej i forhold til at komme i betragtning til Superbike-VM, siger Alex Schacht.

– Med Barni har vi fundet en fantastisk kompetent partner. Alt går efter planen, og vi forventer at have cyklerne klar til årets første test den 8.-9. marts. Senere kommer der tests sammen med Ducati’s fabrikskørere, og det ser jeg virkelig frem til.

Reglementet for den italienske CIV-serie ligger tæt på Superstock 1000, men trækker i retning af Superbike-VM, hvad elektronik angår. Der køres fuld Superbike-distance med to løb – et lørdag og et søndag – så kørerne skal være i god form.

Det nye team præsenterer billeder af deres Ducati V4 R Schacht Racing By Barni-edition ved mc-udstillingen i Lokomotivværkstedet i København i weekenden 23.-24. februar. Her kan du møde Alex og høre mere om hans 2019-planer.

Annonce

Annonce

Screenshot