Anakee Wild – et dæk til eventyr hvor vejen ender, lover Michelin

Mich terræn 1Michelin lancerer nu Anakee Wild, som er et radialdæk udviklet til store adventuremotorcykler til kørsel både on- og off-road. Det nye Anakee Wild er ifølge Michelin designet til alle typer terræn og alle forhold i de mest forskelligartede klimaer. Den franske dækproducent lover lang levetid og modstandsdygtighed over for overophedning og slitage takket være det nydesignede mønster, der er inspireret af Michelin Desert-dækkene, som har vundet Dakar 33 gange. Samtidig skal radialteknikken, som er en nyskabelse i denne kategori, bidrage med både stabilitet og komfort. Endelig fremhæver Michelin dækkets vådgreb og styrerespons. Se mere om teknikken i videoen nedenfor.

Michelin Anakee Wild er udviklet med hjælp fra T3 Aventure, et firma specialiseret i ekstreme adventurerejser på alle kontinenter. På fire ekspeditioner kørte de i alt 40.000 km på BMW R 1200 GS ved temperaturer, der varierede mere end 50 grader (mellem -5 og +45 grader).

12.500 km i 2013 på ekspeditionen Long Way Home Asia fra Ulan Bator, hovedstaden i Mongoliet, til Istanbul i Tyrkiet 7500 km i oktober 2014 på ekspeditionen GS ZOULOU fra Windhoek, hovedstaden i Namibia, til Cape Town i Sydafrika 4000 km på seks dage i foråret 2015 på ekspeditionen Wild Runners gennem Frankrig og Spanien 15.000 km i efteråret 2015 på ekspeditionen GS Gringo fra Montevideo, hovedstaden i Uruguay, til Ushuaia i Argentina via Antofagasta, en kystby i Chile, og efter på rejsen at have kørt igennem Brasilien, Paraguay, Bolivia og Peru.

Se hvordan på linket herunder.

Annonce

Annonce