Arai afslører 2024-udgaven af Isle of Man TT-replika

Motorcycle Live-udstillingen i Birmingham lagde i går scene til afsløringen af næste års Isle of Man-replika fra Arai. Præsenteret af Akihito Arai, som er tredje generation i den japanske familievirksomhed og administrerende direktør i Arai Helmet (Europe) B.V. De berømte TT-løb på den 60 km lange landevejsbane er blevet kørt siden 1907, og løbene på den britiske ø er tradition, der hvert år tiltrækker tilskuere og fans fra hele verden. Samtidig er det blevet en nu 15-årig tradition, at der hver år produceres en specialdesignet Isle of Man TT-replika i begrænset oplag fra Arai, der er en meget benyttet hjelm ved disse løb.

RX-7V EVO Limited Edition Isle of Man TT 2024 er nyskabende og frisk i designet, som er skabt af Aldo Drudi. Samtidig rummer hjelmen de traditionelle elementer såsom en triskele (symbolet med tre bøjede ben, der ses i øens flag og nationalvåben), et dobbelt TT-logo på siderne, ternede flag og ordene Ellan Vannin (Isle of Man på det lokale sprog manx) placeret i bunden.

– Under dette spektakulære nye design forsøger vi altid at finde noget at forbedre. Vores prioritet er beskyttelse: En ubarmhjertig jagt efter optimerede egenskaber ud over at opfylde de nødvendige sikkerhedsstandarder. Det er grunden til, at vi fortsætter med at udvikle hovedbeskyttelsen ved at lave konstante forbedringer, hvor det er muligt, og bygge videre på vores ubrudte syv årtiers fundament. Vi gør dette med en rundere, stærkere og glattere ydre skal, der udmærker sig i Glancing Off (impact energy management) i kernen af hver Arai-hjelm. Når alt kommer til alt, er det, vi søger at beskytte, uvurderligt, forklarer Eelco van Beek fra Arai Helmet (Europe) B.V.

Annonce

Annonce