Arai afslører årets Isle of Man TT-hjelm

Efter to lange års pause er Isle of Man TT tilbage i 2022. Det spektakulære løb, som køres fra 29. maj til 10. juni, afvikles på en udfordrende strækning med 200 sving over 60,7 km.

IoM TT’et er også et løb, som har stor betydning for Arai. Mange af kørerne benytter hjelme fra den japanske producent, og Arai er altid på plads i ryttergården med service og reservedele.

I næsten 15 år har Arai markeret deres engagement i det legendariske TT-løb med en speciel version af racerhjelmen RX-7V, designet af ikoniske Aldo Drudi. I 2022 er specialudgaven baseret på den nye ECE R22-06-godkendte RX-7V EVO.

Arai IoM TT Limited Edition er et samlerobjekt, som bliver udsolgt hvert år. 2022’eren er udført i klassisk sort, rød og hvid lakering, der hylder originalen fra 2007. Som altid er nøglekomponenterne i designet et trekors kombineret med et stort TT-logo, ternet flag og Ellan Vannin (Isle of Man på manx-gælisk).

Hjelmen er i dag blevet afsløret af ​​TT-helten Michael Dunlop på MCN London Motorcycle Show. Den ventes at være i butikkerne hos Glad Rasmussen Motorcykler og Steven’s MC Shop i maj. 

Annonce

Annonce