Arai lancerer årets Isle of Man TT Limited Edition

Efterhånden er det en tradition, at Arai på denne tid af året introducerer den nye Isle of Man TT-hjelm. Arai og organisationen bag det legendariske TT-løb har i mange år arbejdet tæt sammen, og en del af partnerskabet handler om den årlige lancering af ​​en speciel IoM TT-hjelm, som fremstilles i begrænset antal. Den allerførste Arai Limited Edition blev introduceret tilbage i 2007, hvor Centenary-modellen markerede 100-året for TT-løbene.

Samlere og fans ser hvert år med spænding frem til afsløringen af den nye TT-hjelm. Og de bliver næppe skuffede her i 2018, som samtidig er det 10. år for IoM TT-hjelmserien.

Som altid er Arai’s nye TT-special designet af Aldo Drudi. Den har sort bundfarve, markante røde felter og detaljer i guldfarve. På hagen understreger laurbærrene og teksten “‘10th Limited Edition”, at årets hjelm er noget særligt. Selvfølgelig indgår det originale TT-logo i designet, akkurat som en mere ren udgave af triskele-symbolet – den trebenede figur, som er typisk for Isle of Man.

2018-udgaven af Arai RX-7V IoM TT kan købes i ryttergården ved årets TT-løb på Isle of Man og derefter hos alle autoriserede Arai-forhandlere. Prisen er 8452 kr.

Annonce

Annonce