Autoteknika bliver ny Honda MC-forhandler i Nordjylland

Teamet hos Autoteknika er klar til at tage i mod Honda-kunderne i topmoderne faciliteter på Læsøvej i Hjørring.

Honda udvider nu for alvor i Nordjylland til glæde for de mange motorcykelbegejstrede nordjyder. De får adgang til hele Honda’s modelprogram hos Autoteknika i Hjørring, der nu bliver autoriseret forhandler af det japanske mærke.

Aftalen med Honda-importør Vilh. Nellemann A/S er en drøm, der går i opfyldelse for de tre indehavere af Autoteknika, Henrik Leth, Morten Schneider Jensen og Carsten Østergaard.

– Vi mente, at der var langt imellem motorcykelforhandlerne i Nordjylland, og samtidig ville vi gerne have motorcykler ind som supplement til vores andre forretningsben, hvor vi tilbyder finansiel leasing af biler til privat- og erhvervskunder samt service og reparationer via vores Bosch-værksted. Honda var vores topprioritet, og vi er meget glade for, at det er lykkes at blive Honda-forhandler i Nordjylland, fortæller Henrik Leth. 

Han glæder sig også over, at de med beliggenheden og de mange kvadratmeter på adressen Læsøvej i Hjørring har det perfekte sted til at skabe en unik motorcykelforretning.


– Vi har topmoderne værkstedsfaciliteter med specialuddannede medarbejdere, så vores værkstedskunder altid kan regne med at få den høje kvalitet, Honda er kendt for, konstaterer Henrik Leth, der også vil give motorcykelkunderne mulighed for at drage fordel af virksomhedens store erfaring med at tilbyde leasingløsninger.

– Vi forventer at kunne tilbyde købere af de lidt dyrere Honda-modeller en attraktiv leasingløsning, siger Henrik Leth.

Hos den danske Honda Motorcykelimportør er der også begejstring over aftalen med Autoteknika.

– Vi har længe haft et ønske om at udvide i Nordjylland. Derfor er vi glade for, at vi har lavet en aftale med Autoteknika, som bliver autoriseret Honda-forhandler og -værksted. Her får vi den perfekte beliggenhed og de perfekte lokaler – samt en forhandler, der fra dag ét kan leve op til de høje standarder, Honda står for både som forhandler og som værksted. Det er et samarbejde, vi har store forventninger til, siger Morten Agerbæk, CEO hos Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S. 

Annonce

Annonce