Bike nr. 5/2021 er på gaden

Oktober/november-nummeret af Bike powered by Motorrad er i handlen – og er du ikke allerede abonnent, bør du straks opsøge nærmeste tankstation eller kiosk og købe bladet. I nummer 5/2021 kan du bl.a. glæde dig til følgende artikler:

· De første 2022-nyheder: Nyt fra Honda, Kawasaki og Triumph.
· Superbike-test på bane: BMW M 1000 RR, Ducati Panigale V4 SP, Honda CBR 1000 RR-R SP, Kawasaki ZX-10RR og Yamaha YZF-R1M mødes i en alle mod alle-test på Vallelunga-banen. 
· AlpenMasters del 1: Verdens største brugstest af motorcykler køres i år i Grossglockner. Vi indleder med klasserne Mid Nakeds, Adventure XL og Crossover.
· Prøvekørsel af Harley-Davidson Sportster S: Fredrik kører første tur på Harley’s splinternye Sportster S, der genopliver det klassiske modelnavn med et brag.


· Prøvekørsel af KTM RC 390:  Den står på A2-sjov for både begyndere og viderekomne på KTM’s sportslige single i 2022-årgangen. Gerry har kørt nyheden, der har fået både traction control og kurve-ABS.
· Prøvekørsel af Triumph Speed Twin: Flere kræfter, bredere træk, forbedrede bremser og affjedring, men samme klassiske look som før.
· Prøvekørsel af Scrambler Night Shift: Cool streetbike-attitude møder italiensk køreoplevelse. Scrambler Night Shift vender hoveder i storbyen, men gør også indtryk på de små veje.
· Portræt af Simon Jespersen: Mød det danske racertalent, der i august og september gæsteoptrådte i Supersport-VM, og som hentede VM-point i alle fire løb.
· Test af ni todelte læderdragter under 7500 kr. De er farverige at se på, men hvor godt beskytter læderdragterne i den moderate ende af prisskalaen, og hvor komfortable er de?

Du kan bestille abonnement på Bike powered by Motorrad her.

Annonce

Annonce