Bike-Shoppen i Viborg hædret med Gazelle-pris


I det nordvestlige Viborg ligger en ganske markant og iøjnefaldende bygning. Det er her, Bike-Shoppen holder til, og det er her, danske motorcykelentusiaster – lige fra pensionisten, som skal have et sæt nye handsker, til den kræsne feinschmecker, der bestiller en specialbygget motorcykel til en mindre formue – mødes. 

Alle kunder tages godt imod, og alle får den samme gode behandling. Det har været virksomhedens mantra i mange år, og det er en af forklaringerne på, at Bike-Shoppen er blevet en succes.

Den succes har ført til, at Bike-Shoppen gennem en længere årrække har været kåret som Årets Forhandler, og nu føjes der endnu en udmærkelse til den lange række af udmærkelser, kåringer m.v., som indehaveren Lars Jochumsen og de 10 engagerede medarbejdere stolt kan se tilbage på.

Bike-Shoppen er blevet kåret som en ‘Gazelle-virksomhed’ i 2017. Udtrykket ‘Gazelle-virksomhed’ blev introduceret af dagbladet Børsen, der siden 1995 har udpeget virksomheder, der er i vækst. For at blive en ‘Gazelle-virksomhed’, skal man som minimum have fordoblet sin omsætning over en 4-årig periode, så udnævnelsen er et stærkt bevis på, at Bike-Shoppen er en virksomhed, der blomstrer.

Udnævnelsen glæder naturligvis Lars Jochumsen, der giver medarbejderne æren for den fine hæder, for som han siger:
– Det var aldrig lykkedes, hvis ikke vi alle arbejder sammen som et team, altid kigger vores processer efter og altid sætter kunden i centrum. Bike-Shoppen hviler naturligvis ikke på laurbærrene. Vi har fået en fornem pris, men det må vi snakke mere om senere. Nu er der kunder i butikken, og de skal naturligvis betjenes med det samme.

Annonce

Annonce