Bliv testkører på Harley-Davidson’s elmotorcykel

imageMotorcykelkørere rundt om i verden får nu chancen for at påvirke udviklingen af Project LiveWire, Harley-Davidson’s første elektriske motorcykel. Project LiveWire Experience Tour tager ud i verden og har også kurs mod Europa.

– Project LiveWire har ændret opfattelsen og forventningerne til en Harley-Davidson, fortæller Mark-Hans Richer, Chief Marketing Officer hos Harley-Davidson.

– Første fase med Project LiveWire Experience Tour gav os værdifuld feedback omkring egenskaber og køreoplevelse med den elektriske Harley-Davidson motorcykel. I år breder vi så Experience Tour ud til hele verden for at få endnu mere viden fra kørerne, så vi sikrer, at vi har den rigtige retning i udviklingen med den nye teknologi, siger Richer.

Motorcyklen er ikke til salg endnu, og Project LiveWire gennemføres udelukkende for at blive klogere på kørernes forventninger til en elektrisk Harley. Project LiveWire Experience inviterer folk til at testkøre, lære mere om historien bag motorcyklen og samtidig give feedback på køreoplevelsen. Selv dem der ikke kører på motorcykel, får mulighed for at mærke suset og poweren fra Project LiveWire med testkørsel på Jumpstart – en simuleret køreoplevelse.

Der var stor opmærksomhed, da Project LiveWire blev lanceret sidste år. Nu har kørere i Asien, Europa, Canada og USA mulighed for at testkøre den nye elektriske motorcykel og give feedback, og derigennem være med til at påvirke udviklingen af motorcyklen. Det starter i denne uge i Malaysia med arrangementer på Sepang-banen, hvor der også køres MotoGP og Superbike-VM.

I 2014 gav mere end 15.000 kunder feedback på Project LiveWire, herunder mere end 6800 testkørsler. Turen sidste år gik på tværs af USA med 30 stop undervejs og et særligt arrangement i Miami for latinamerikanske kunder. Harley-Davidson’s mere langsigtede planer med at komme ud i detailleddet med den nye elektriske motorcykel afhænger meget af feedback’en er fra kørerne på Project Livewire Experience Tour.

Planen for 2015 Touren omfatter events i otte lande på tre kontinenter:

• Medier og inviterede kørere på Sepang-banen i Malaysia fra d. 25. februar til d. 4. marts

• Kørere over hele Europa får mulighed for at blive blandt de første 1000 der skal testkøre

• Project LiveWire på en af fem lokationer i England, Frankrig, Tyskland, Italien og Holland fra maj til august.

• Tour med 13 stop i USA og Canada med besøg hos udvalgte Harley-Davidson® forhandlere og kundeevents i starten af april.

– Det er helt afgørende for udviklingen, hvad kunderne fortæller os, siger Richer.

– De elektriske køretøjer udvikler sig med ekspresfart, og det er meget værdifuldt for os at få input fra de kørere, der er med i Project LiveWire Experience. Det skal hjælpe os med at forstå, hvordan vi får succes på et marked, hvor teknologien udvikler sig så hurtigt, som den gør.

Project LiveWire kombinerer Harley-Davidson’s designhistorie med den nyeste teknologi for derigennem at skabe et nyt H-D look. Motorcyklen giver en unik køreoplevelse med fantastisk acceleration og en meget speciel, ny lyd.

Annonce

Annonce

Screenshot