Bliver du ejer af Danmarks eneste Triumph Bonneville T214 Land Speed Limited Edition?

t214Tilbage i september 1956 satte Johnny Allen hastighedsrekord ved at køre frem og tilbage henover Bonneville Salt Flats med en gennemsnitsfart på 214,4 miles per hour svarende til 345 km/t. Allen satte rekorden i sin strømlinede Texas Cee-Gar drevet af en 650 kubik twin fra Triumph Thunderbird. Siden har Bonneville været den mest legendariske model i Triumph’s program, og nu fejrer briterne 100 året for hastighedrekorder og ikke mindst Allens præstation med Bonneville T214 Land Speed Limited Edition.

t214 cee garSpecialmodellen er baseret på T100 fremstår elegant i håndmalet Caspian Blue og Pure White med de karakteristiske rød/hvide tern, som sås på Allens Cee-Gar. Herfra kommer også den hvide stjerne på forskærmen. Den rå stil følges op med afkortet bagskærm og sort sværte på fælge, styr og støddæmperfjedre samt sæde med røde stikninger og en fin lille forlygte.

The Bonneville T214 produceres i 1000 eksemplarer til hele verden, der kommer kun en til Danmark, og den står allerede hos Stevens MC Shop. Prisen er blot 3000 kr. højere end standardmodellens. Så hvis du vil være ejer af Danmarks eneste Bonneville T214, skal du nok rykke nu.

Annonce

Annonce

Screenshot