Blu Cru tiltrak næste generations crosskørere fra hele Norden

I år blev Yamahas bLU cRU-lejr afviklet 4.–5. april, denne gang ved Saxtorps motorbane i Landskrona. En træningslejr for unge, ambitiøse motorcrosskørere fra hele Norden, hvor vi får et glimt af næste generations konkurrencekørere.

For tredje år i træk har Yamaha afholdt træningslejren bLU cRU. I år var der i alt 70 deltagende børn og unge fra Sverige, Norge og Danmark, og i løbet af dagene i Saxtorp fik de både teoretisk gennemgang og mulighed for at træne på banen med eksperter.

– bLU cRU er højt skattet blandt børn og unge, og mange vender tilbage år efter år. Det er en enestående mulighed for dem til at træne sammen med professionelle kørere og omgås andre, ligesindede på deres egen alder. De fleste er nemlig også venner udenfor banen, selvom de ofte også konkurrerer mod hinanden. I år deltog flere rigtig gode talenter, og det skal blive virkelig interessant at følge deres rejse. Længere ude i fremtiden tror jeg, at vi får flere af dem at se på de rigtig store arenaer, siger Morten Brondbjerg, Yamaha Motor Scandinavia.

bLU cRU er et Yamaha-initiativ, der afvikles i 21 lande i Europa, og tiltrækker mange talenter hvert år. På lejren i Saxtorp deltog blandt andet Bertram Thorius, Storm Maymann og Frederik Stampe fra Danmark. bLU cRU-sæsonen afsluttes senere i år med, at et antal unge bliver udtaget til en bLU cRU-finale, der køres under MxGP i Frankrig

Annonce

Annonce