BMW BoxerCup genopstår


Fra 2001 til 2004 sørgede den internationale BMW Motorrad BoxerCup med identiske R 1100 S-racere for spændende opvarmning ved de europæiske MotoGP’er. Nu genopliver BMW løbsserien med motorcykler, der er baseret på den luftkølede R nineT Racer. 

Afsættet er altså fortsat standardmotorcykler, men de er optimeret med bl.a. affjedring fra Wilbers, styrdæmper fra Müller Präzision, titaniumsudstødning fra Akrapovic og software fra BMW Raving på ABS’en. Desuden kører alle på identiske Metzeler-dæk.

Der bliver plads til 30 kørere i den ny klasse, og to af disse pladser reserveres til to VIP-kørere. Deltagerne, som skal være fyldt 18 år og mindst have en national B-licens, kan vælge mellem fire forskellige pakker, når det gælder anskaffelse af den løbsklar BMW. Basisudgaven rummer alene motorcyklen, mens VIP-pakken inkluderer transport og opbevaring af motorcyklen, forsikring, catering på løbsweekender og andre fordele.

Løbene køres som en del af det tyske IDM-mesterskab på følgende baner og datoer: Sachsenring 23.-24. juni, Zolder 7.-8. juli, Schleiz 28-29. juli, Lausitzring 25.-26. august og Assen 8.-9. september.

Annonce

Annonce

Screenshot