BMW præsenterer jubilæumsmodellen M RR 50 Years M

Den svulstige “Batmobile” 3.0 CSL fra de tidligere 70’ere var det første køretøj fra BMW, der fik det senere legendariske bogstav M i modelbetegnelsen. 50 år er gået, siden BMW’s Motorsport GmbH blev etableret, og det skarpe hjørne fejres med jubilæumsmodellen ”M RR 50 Years M”, som baserer sig på BMW M 1000 RR, der blev lanceret til 2021-sæsonen som den første 2-hjulede M-model fra tyskerne.

M RR 50 Years M er en ikonisk og kompromisløs superbike til både bane og landevej. Den er født med Competition-udstyrspakken, kommer lakeret i farven Sao Paulo Yellow og er pyntet med det historiske 50 års BMW M-logo. En hyldest til M-historien og racerånden fra næsten 100 års motorcykelproduktion og 50 år med BMW M.

Competition-pakken rummer M GPS laptimer, M Billet-pakken med delikate CNC-fræste dele, kulfiberpakken med bl.a. fælge i det stærke og ultralette materiale, passager-kit, svinggaffel i særlig finish samt M Endurance-kæde.

Produktionen af M 1000 RR 50 Years M til Danmark og resten af Norden vil foregå mellem den 1. august og 30. oktober 2022, så du skal nok snart melde dig, hvis du skal have et eksempler. Vi kender endnu ikke den danske pris.

Annonce

Annonce