Cardo Systems laver eksklusivaftale med MotoStore

Globalt har kommunikationssystemer fra Cardo Systems i en årrække været markedsførende. I Danmark har systemerne dog ikke været markedsført på samme niveau som i resten af verden. Det bliver der ændret på nu.

Cardo Systems har lavet en eksklusivaftale med MotoStore om at varetage salget i Danmark. Partnerskabet betyder, at de danske motorcyklister får adgang til Cardo Systems’ brede produktprogram samt medarbejderne i MotoStore’s viden og erfaring fra mere end 50 år i branchen.

Hos Cardo Systems har VP for globalt salg, Jonathan Yanai, store forventninger til samarbejdet.

– Vi ser frem til at samarbejde med det passionerede team hos MotoStore og give de danske motorcyklister let adgang til Cardo’s produkter. Det er skønt at samarbejde med et hold, som deler vores begejstring for at køre på to hjul, siger Jonathan Yanai.

Hos MotoStore glæder man sig også til at give den fuld gas for at give de danske motorcykelentusiaster mulighed for at få kommunikationssystemer fra øverste hylde. 

– Vi forhandler kun produkter, som vi selv kan stå inde for. Vores kunder kan derfor være sikre på, at vi kun sælger produkter, vi selv vil køre med. Det lever Cardo’s produkter til fulde op til, og de passer perfekt til at opfylde vores mål om at gøre de danske motorcyklisters tur fra A til B så behagelig og sjov som muligt, siger Poul Bovbjerg, eftermarkedschef hos MotoStore. 

Yderligere information om Cardo og deres produkter kan du finde på www.cardosystems.com og mere om Motostore på www.motostore.dk.

Om Cardo Systems: Cardo Systems leverer innovative kommunikations-systemer for grupper i bevægelse. Cardo Systems forbinder motorcyklister, friluftsentusiaster og andre eventyrlystne til deres smartphone, deres musik og til hinanden. Cardo lancerede verdens første Bluetooth-baserede trådløse intercom headset til motorcyklister i 2004 og har siden stået bag branchens mest innovative løsninger. Det inkluderer introduktionen af den første mesh-baserede intercom, det første premium lydsystem fra JBL og det første anlæg med stemmestyring for at nævne nogle få. Cardo sælges i mere end 100 lande verden over og er markedsførende indenfor kommunikationsanlæg til mennesker i bevægelse.  

Om MotoStore: Selskabet bag MotoStore har arbejdet med motorcykler og udstyr i mere end 50 år og er egentlig bare en lille flok, der er vilde med motorcykler. Hos MotoStore finder du derfor kun produkter, som teamet selv vil bruge sammen med egen motorcykel. MotoStore er en 100 procent dansk virksomhed, og alle ordrer bliver håndteret af dedikerede medarbejdere på eget lager i Aarhus.

Annonce

Annonce