Classic Road Racing åbner sæsonen på FDM Jyllandsringen den 2.-3. maj

Classic Padborg 2015Motorløb med klassiske motorcykler er i fremdrift i disse år. Stadig flere oplever fascinationen ved at køre race på de gamle motorcykler fra 50’erne, 60’erne og 70’erne, og endnu flere kigger med fra lægterne, når der køres løb med de dejlige gamle maskiner.

Danmarks Motor Union har i en årrække udskrevet mesterskaber i Classic Road Racing, og i 2015 vil man første gang kunne opleve de klassiske motorcykler på banen den 2. og 3. maj. I den weekend afvikler man nemlig Danish Master Racing Festival på FDM Jyllandsringen.

Danish Master Racing Festival bliver en totaloplevelse for alle med hang til gamle køretøjer på to og fire hjul. Mere end 50 deltagere fra hele landet stiller til start med de gamle maskiner, og hvad enten de har en stor fascination for de gamle britiske mærker som BSA og Norton, eller mere er til første generation af de maskiner, som japanerne revolutionerede sporten med for 40 år siden, så giver de den gas. De gamle klenodier bliver brugt til det, som de oprindeligt var tiltænkt. Nemlig at køre race.

Der vil være to felter for de klassiske motorcykler ved Danish Masters Racing Festival, men det bliver ikke det eneste, man vil kunne opleve i den første weekend af maj. Der er også race for historiske biler i alle afskygninger, ligesom hele området omkring FDM Jyllandsringen vil ose af stemningen med klassiske køretøjer.

Der vil således være udstillinger af veteranbiler og klassiske motorcykler. En lang række af landets mærkeklubber vil være repræsenteret såvel som forhandlere af udstyr og tilbehør til den klassiske branche. Ligeledes vil der også blive afviklet et stort stumpemarked.

Du kan følge Danish Masters Racing Festival på www.dmracing.dk.

Annonce

Annonce

Screenshot