Cool bobber fra Royal Enfield: Shotgun 650

En stilfuld bobber med navnet Shotgun 650 slutter sig nu til Royal Enfield’s modelprogram med henblik på at tiltrække en ny og yngre målgruppe. Motor og stel kommer direkte fra sidste års nyhed, Super Meteor. Det er altså tale om en klassisk rørramme i stålrør og en luftkølet 2-cylindret rækkemotor med moderat tuningradsgrad – det hele pakket ind i klassiske linier.

Men der er også nyudviklede dele på Shotgun 650, der både er tænkt som en letkørt motorcykel og som et oplagt grundlag for personlig ombygning. For eksempel kan hjælperammen, som bærer passagersædet, nemt afmonteres, så Shotgun 650 bliver til en solocykel. 

Shotgun 650 udspringer af prototypen SG 650 Twin Concept, der blev vist ved på EICMA-udstillingen i Milano i 2021. Nu er modellen i produktion – endda med et udseende, som ikke adskiller sig meget fra det originale koncept. Prisen ventes at starte ved 101.000 kr.

Du kan se den nye Royal Enfield Shotgun 650 på udstillingen Motorshow i Herning i næste weekend, hvor den bliver præsenteret på Bike-scenen lørdag kl. 16.

Annonce

Annonce