Dagbog fra Michael Møller Pedersen på Catalunya-banen – lørdag

MMP boxMotorrad har modtaget følgende fra René Prang:

Vi er med Michael Møller Pedersen til 5. afdeling af det spanske CEV Superbike-mesterskab på Catalunya-banen, og lørdag var det tid til de to tidtagninger for Michael Møller Pedersen. Som nævnt i går gik fredagen ikke som planlagt, og vi var bagud med arbejdet i forhold til at lave en god opsætning på Aprilia’en grundet den mistede træning, så det skulle blive spændende at se, hvad der kunne opnås i dag.

Pirelli kom med et fordæk, som de mente, Michael skulle prøve, og de var lidt hemmelighedsfulde med at komme med specifikationerne. Det er som regel et godt tegn på, at der tillid til køreren fra dæk-leverandøren, og Michael var også begejstret efter at have prøvet dækket. Derudover ville vi også prøve to forskellige compounds i bagdæk, så det blev en travl tidtagning, hvor Michael sluttede som 18.-hurtigst. Til anden tidtagning var temperaturen krøbet op på 32°C, og forventningen til en tidsforbedring var behersket. Det lykkedes dog at forbedre med 0,5 sek. samt at avancere til en 15.-plads.

Lørdag aften arbejdede teamet fortsat med at finde små forbedringer i opsætningen, der skal afprøves i søndag morgens warm up. Løbet køres kl. 12.00, og der er mulighed for at følge det live på nedenstående link – eller gå ind på www.cevrepsol.com og linke derfra.

Annonce

Annonce

Screenshot