Dagbog fra Michael Møller Pedersen på Catalunya-banen

MMP catalunya 1Motorrad har modtaget følgende fra René Prang:
Så kom turen for Michael Møller Pedersen til deltagelse i den 5. afdeling i det spanske CEV Superbike-mesterskab.
Det var første gang på banen for Michael, og det skulle vise sig at blive en kort tur, i hvert fald i første omgang. Michael og jeg kom til banen torsdag eftermiddag og havde god tid til at gå banen igennem sammen. Michaels Aprilia RSV4 var klargjort af Carlos, der er Michaels faste mekaniker i Team H43 Hernandez. Temperaturen fredag morgen var ligesom humøret i den høje ende, og Michael så virkelig frem til at udfordre Catalunya-banen.

Efter blot fire kørte omgange styrter den tidligere MotoGP-kører Ivan Silva og tager Michael og hans Aprilia med i gruset. Michaels far Thomas Møller Pedersen overværer styrtet på nærmeste hold, og meldingen til pitten er en uskadt kører og en medtaget motorcykel, hvor tank, indsprøjtning, kabler, kåbedele m.v. ligger på den anden side af hegnet.

Første reaktion var, at weekenden var ovre, fordi det så ud til, at motoren havde taget skidt ind på grund af den manglende tank og indsprøjtning. Det lykkedes dog at låne et microkamera, hvorved vi kunne filme cylindrene indvendigt og glædeligt konstatere, at motoren ikke havde taget skade.

Herefter udspandt der sig en kamp mod uret for at nå anden træning. Det er i sådan en situation, at det er en fornøjelse at være omgivet af et professionelt team, der tager del i at løse opgaven, så 5 minutter før tid stod cyklen køreklar til Michael.
Cyklen fungerede, omend setup’et langtfra var optimalt, men det lykkedes at få nogle respektable omgange, der giver lidt ideer til setup lørdag, hvor der venter to tidtagninger à 40 minutter.

Vi er fortrøstningsfulde oven på fredagens oplevelser, og Michael har endnu engang demonstreret sit engagement … og lidt stædighed, så jeg er sikker på, at der bliver gået til stålet resten af weekenden.

Annonce

Annonce

Screenshot