Danmarks største køreskole køber 70 nye motorcykler

Lisbeths Køreskole’s otte mc-afdelinger bliver snart mange motorcykler rigere. Køreskolen har netop indgået en aftale med Rydbergs MC om et årligt storindkøb på 70 motorcykler. Ambitionen er at udskifte alle motorcykler hvert år. Fra at skiftemotorcykler efter 24.000 kilometer på vejene sker skiftet nu årligt efter maksimalt 12.000 kilometer. 

– Det er godt nyt for køreskolens elever, fortæller den tidligere elev Vagner Lauridsen fra Ribe. – Det er lækkert at køre på splinternye modeller med udstyret i orden, både for ens sikkerhed og for følelsen, når man er på farten, siger han. 

Indkøbet af motorcykler er tænkt som en ekstra service for eleverne og en måde at markere sig som kvalitetsbevidst i branchen. Handlen sker i forlængelse af, at Lisbeths Køreskole har udvidet med en mc-afdeling i Randers, som er startet den 9. februar.

Når mc-året er omme, byttes alle motorcyklerne igen til nye hos Rydsbergs MC, som sælger de let brugtemotorcykler videre til sine kunder med fortsat fire års garanti.

– Det er ofte nemmere for forhandleren at sælge brugte motorcykler til private end nye på grund af en fornuftig pris, og motorcyklerne leveres tilbage efter relativt få kilometer på vejene, så de er meget attraktive, siger Nikolaj Schnor, der er medejer og mc-leder hos Lisbeths Køreskole, og tilføjer:

– Motorcyklerne er alle af mærkerne Honda og Kawasaki baseret på gode erfaringer med deres sikkerhed, kvalitet og stabilitet. Samtidig er de populære og nemme at omsætte efterfølgende. 

Lisbeths Køreskole blev grundlagt I Kolding af Lisbeth Jensen i 1986. Køreskolen har 13 afdelinger placeret i større byer i Jylland og på Fyn, og med cirka 50 medarbejdere er køreskolen i dag Danmarks største.

Annonce

Annonce