Danmarks største mc-forhandler søger medarbejdere

Jensens Motorcykler med hovedsæde i Horsens og showroom i Slangerup ønsker at udvide staben af medarbejdere og søger netop nu en klargøringsmand til afdelingen i Horsens og en butiksansvarlig til afdelingen i Slangerup.

Med åbningen af den nye afdeling i Slangerup i starten af 2018 tog Jensens Motorcykler hul på et nyt kapitel i firmaets mere end 27-årige historie – en historie der blandt andet har skabt Danmarks største motorcykelforretning, der beskæftiger 15 fuldtidsansatte hele året rundt – hvilket er usædvanligt for en virksomhed i den stærkt sæsonbetonede mc-branche.

– Vores nuværende medarbejder i Slangerup har søgt nye græsgange, hvorfor vi søger en ny til at stå for vores showroom med KTM, Indian og Husqvarna. Den perfekte medarbejder kunne være mekanikeren, som har lyst til at udvikle sine salgsevner, siger Brian Jensen.

– Samtidig betyder vort stadigt stigende salg af motorcykler, at vi desuden har brug for endnu en klargøringsmand i teamet i Horsens til sæsonstart.

Drømmer du om at arbejde med din passion og interesse for motorcykler, så kunne muligheden altså være her. Du kan kontakte Jensens Motorcykler på tlf. 75 60 20 95 eller e-mail salg@jensensmc.dk.

Annonce

Annonce

Screenshot