Danmarksmesteren skifter til CEV Repsol Superbike

MMPDen forsvarende danske Superbike-mester Michael Møller Pedersen stiller i 2014 op i det spanske mesterskab – også kaldet CEV. Mere specifikt i Superbike-klassen på en Aprilia RSV4. Og det er noget af en udfordring, for det spanske mesterskab regnes for en af verdens stærkeste internationale serier, og CEV er storleverandør af kørere til MotoGP-klasserne.

Ovenpå en vellykket 2013 sæson er Michael udtaget til DMU’s Talent- og Eliteprogram, som omfatter en mentorordning. Dette betyder, at han i 2014 vil have den erfarne Superbike-kører Rene Prang som personlig træner.

Den forgangne weekend har Michael, Thomas og Rene været i Cartagena, Spanien for at forhandle kontrakt med det spanske H43 Hernandez Team Nobby.
Teamet er et af de førende i klasserne Moto3 og Moto2, hvor de i forvejen har henholdsvis tre og fire kørere, og nu udvides der med Michael i Superbike-klassen.

Udover at dele pitbox med teamet får Michael sin egen faste mekaniker, som bl.a. har været mekaniker for Alex Marquez og adskillige andre topkørere i VM-sammenhæng. Derudover bliver der tilknyttet en datatekniker til analysering af affjedring m.m. Teamet sørger også for al håndtering af udstyret både mellem løbene samt til og fra banerne.

CEV-sæsonen strækker sig over syv afdelinger med ialt 10 løb, begyndende med test medio marts og med sidste afdeling den 2. November. Udover løbene gennemfører H43 Hernandez Team Nobby et omfattende testprogram på alle banerne 1-2 uger før hver afdeling. Første udfordring for Michael bliver nu at komme helt forbi den håndskade, han pådrog sig under motocrosstræning juleaftensdag 2013, og at blive klar til den første test i de nye farver medio marts.

H43 Hernandez Team Nobby består af ialt cirka 30 personer, herunder professionelle mekanikere, dataingeniører, catering personale m.m.
Teamet ledes af Manuel Hernandez Nicolas (Spanien) og Noboru “Nobby” Ueda (Japan), som begge sidst i 80’erne/først i 90’erne kørte VM i 125- og 250-klasserne. Sønnen, Manuel Hernandez Jr., står for den daglige planlægning og logistik i teamet. Også han har slået sine folder i 125-VM og 250-VM i starten af 2000-årene, så der vil blive masser af erfaring for Michael at trække på i den kommende sæson, som vil blive et læreår med top-10 placeringer som mål sidst på sæsonen.

Denne aktivitet vil blive brugt som en del af TMP’s markedsføringsstrategi i forbindelse med salg af hele det 2-hjulede scooter- og motorcykelprogram fra den italienske Piaggio Group.

Annonce

Annonce

Screenshot