Danmarksmestre i motocross kåret i Sønderborg

Foto: Mikkel Wendelboe #591

SEVEN DM-motocrossserien har været i gang siden april måned. Seks DM-afdelinger er blevet kørt i Næstved, Randers, Holstebro, Aalborg, Svendborg og nu Sønderborg – og Danmarks bedste motocrosskørere i klasserne MX1, MX2 og Junior125 har kastet alle deres kræfter, erfaring og talent ind i kampen for i sidste ende at kunne løfte DM-guldet, sølvet og bronzen på podiet.Denne weekend blev det hele afgjort ved finalen i Sønderborg. Omkring 2000 mennesker var mødt op på den solbeskinnede Nybølbane for at opleve finalen, hvor dette års danmarksmestre blev fundet og fejret.

Stefan Kjer Olsen, hedder den nykårede danmarksmester i MX1-klassen. Olsen har hjemmeklub i Fyens Motor Sport, men barndomsklubben er Sønderborg Motor Club – og med en heatsejr og en 2.-plads, og dermed en samlet 2.-plads på dagen i Sønderborg viste Stefan, at han stadig er hjemmevant på Nybølbanen. Jakob Kjær Nielsen fra Han Herred Motorklub vandt klassen på dagen og tog DM-sølvet med sig hjem. DM-bronzevinder blev Kim O. Sørensen fra Aalborg Motor Klub, som også var på podiet for dagens 3.-plads.

Titlen som danmarksmester i MX2-klassen kan Glen Meier fra Randers Motor Sport nu bryste sig af, og det efter at have ført den samlede stilling det meste af sæsonen. DM-sølvet gik til hjemmebanekøreren Mads Sjøholm, som alle øjne på Nybølbanen var rettet mod i løbet af søndagen, da Sjøholm med forrygende fart tog sejren i begge heat og dermed også blev nr. 1 på dagen i sin hjemmeklub. DM-bronzen gik til Mike Underbjerg Lauritsen fra Børkop Motor Sport, som blev nr. 2 på dagen. Niklas Haagensen fra Randers Motor Sport blev dagens nr. 3.

I Junior125-klassen kan William Kleeman fra Frederiksborg Amts Motorklub kalde sig Danmarksmester 2019. Forud for finalen i Sønderborg var det kun et enkelt point, som skilte Kleeman på 1.-pladsen fra Tobias Caprani fra Randers Motor Sport på 2.-pladsen. Men i Sønderborg var Kleeman bedst, og han blev både nr. 1 på dagen og tog DM-guldet med sig hjem. Tobias Caprani blev nr. 3 på dagen og tog DM-sølvet – og derudover vandt han dagens fighterpris fra Black Sheep MX Soap. Zander Albertsen fra Næstved Motor Klub vandt DM-bronze. Nr. 2 på dagen blev Kasper Dehnhardt, ligeledes fra Næstved Motor Klub.

Annonce

Annonce

Screenshot