Danske SOS Racing Parts leverer hjul og stickers til Yamaha-fabriksteam

Det svenske Enduro-VM team Johansson MPE, der er et af to Yamaha-fabriksteams i Enduro-VM, kører igen i 2017 med hjul og stickers fra SOS Racing Parts i Silkeborg. Samarbejdet mellem Johansson MPE og SOS Racing Parts blev etableret til 2016-sæsonen, og det forsætter i 2017, hvor Johansson MPE har fået status som officielt Yamaha-fabriksteam. Det er målet, at teamet med Youth Cup-verdensmesteren fra 2015, Mikael Persson, skal forsøge at vinde VM-titlen i FIM Junior-klassen.

Det sker sjældent at fabriksteams samarbejder med danske leverandører som tekniske sponsorer, men det er lykkedes for SOS Racing Parts at blive accepteret som officiel leverandør til Yamaha. SOS Racing Parts følger dermed i hjulsporene på SBS, der også er teknisk sponsor for teamet.

SOS Racing Parts har også valgt at indgå et samarbejde med den regerende Enduro-holdverdensmester Albin Elowson, der deltager i Enduro-VM for Husqvarna. Den danske virksomhed er således godt repræsenteret i Enduro-VM, der i 2017 afvikles over ni afdelinger fra Finland til Mexico.

Enduro er en ganske lille sportsgren i Danmark, men i Sverige er Enduro den klart største motorsports-aktivitet. Mere end 10.000 er aktive kørere, og et løb som Gotland Grand National med næsten 3000 kørere til start og 15.000 tilskuere hører til de største sportsbegivenheder I Sverige og vises live på svensk TV.

Annonce

Annonce

Screenshot