De blå postbude bliver mere grønne

Fremover kommer de blå postbude fra PostNord til at køre både mere økonomisk, miljøvenligt og mindre støjende, når posten skal bringes ud. PostNord valgte scootere fra Kymco til deres postbude, da de skulle finde afløsere for deres hidtidige scootere.

Jacob Pedersen, der er Senior Project Manager hos PostNord, peger på tre væsentlige årsager til at Postnord valgte Kymco-scooterne: Kvalitet, miljø og støjniveau. Alle er de vigtige områder for PostNord, der arbejder målbevidst på at mindske virksomhedens miljøbelastning.

– Som Danmarks førende distributør af pakker og breve har vi både et ansvar, men også muligheder for at skabe miljømæssige fordele – og det gør vi bl.a. på køretøjsområdet. Og så føler vi en forpligtelse til at anvende så støjsvage køretøjer som muligt, der dækker vores behov, når vi bevæger os rundt i boligkvartererne. Kvalitet er naturligvis også et helt afgørende parameter, når vi skal vælge – de skal jo køre mange kilometer og skal kunne tåle mosten, siger Jacob Pedersen.

Annonce

Annonce