Desert Wolves’ offroad-Harley’er kan opleves på Wheels and Waves

Tre motorcykler, tre venner, én lidt skør idé: 10 dage på to hjul i Saharas ørken, hvor motorcykler, telte, tøj og supportbil er designet og bygget udelukkende til denne tur. Og naturligvis laver de også lige en film om det.

Desert Wolves’ Harley-Davidson’er kan lige nu opleves på Wheels and Waves-festivalen, der afholdes fra den 14.-18. juni i Biarritz i den sydvestlige del af Frankrig.

De tre motorcykler startede deres liv som Harley-Davidson 1200 Roadsters hos David Borras, som er drivkraften bag El Solitario (“den ensomme ulv”) – en ikonisk custom-bygger i Galicien i det nordvestlige Spanien. 

Det at ombygge en ren gadecykel til noget, der kan klare sig i Sahara, det er lidt af en kunst – og det har El Solitario gjort. Harley’s Roadster er en traditionel streetbike, men den også meget velegnet til ombygning – og derfor blev den valgt til Desert Wolves-projekt.

Noget af ombygningen var let at gå til, mens andet var noget vanskeligere. Affjedringen var den største udfordring, men David tog kontakt til Öhlins i Sverige. Roadster’s upside-down forgaffel var relativt let at ændre, mens støddæmperne krævede noget mere; Öhlins Race Division endte med at bruge specifikationer fra støddæmperne på en ATV for at opnå den helt rigtige effekt. Øvrige detaljer i ombygningen af motorcyklerne lavet i et samarbejde med specialister som Bark Busters, Kineo, SC Projects, ISR og Kriega.

Besøg www.elsolitariomc.com for at få mere information om El Solitario.

Annonce

Annonce

Screenshot