Dobbelt hæder til Rydbergs MC

Indehaver Henrik Rydberg, sælger Bruno Bækkelund og indehaver Mette Rydberg glæder sig over en vellykket 2015-sæson.
Indehaver Henrik Rydberg, sælger Bruno Bækkelund og indehaver Mette Rydberg glæder sig over en vellykket 2015-sæson.

Rydbergs MC i Aidt er netop blevet kåret som årets mest sælgende motorcykelforhandler i Danmark i 2015 – både hos Honda-importøren og Kawasaki-importøren.

– Det er tredje år i træk, vi er årets mest sælgende Honda-forhandler. Det er vi stolte af, og så er vi meget glade for, at det er lykkedes os at komme helt til tops med Kawasaki igen, siger indehaverne af Rydbergs MC, Henrik Rydberg og Mette Rydberg.

Hæderen fra de to importører afslutter et forrygende jubilæumsår i Rydbergs MC, der i slutningen af april fejrede 30 års jubilæum med 2500 gæster til åbent hus over to dage.

– 1. april startede vi som autoriseret forhandler af Suzuki, og vi kommet rigtig godt fra start med dette mærke, fortæller Henrik Rydberg og tilføjer, at brugtsalget i 2015 har fulgt de samme gode takter.

Det gode salg har givet travlhed hele året i firmaet, hvor der afhængig af sæsonen er 7-10 ansatte, og hvor der kommer kunder fra hele landet.

– De gode salgstal smitter af på salget af udstyr og beklædning, også på det område har vi haft et godt år, siger Mette Rydberg.

I Rydbergs MC ser man optimistisk på fremtiden, og det er forventningen, at de gode salgstal holder eller viser en fortsat stigende tendens.

– Vi er snart klar med 2016-modellerne fra både Honda, Kawasaki og Suzuki og glæder os til at kunne præsentere dem for kunderne.

Annonce

Annonce

Screenshot