Ducati Danmark i samarbejde med Underverden

underverdenDet lyder skummelt, men er ikke så kriminelt, som man skulle tro: Producenten bag filmen ‘Underverden’ kontaktede tilbage i januar 2016 Ducati Danmark for at høre, om man var interesseret i at udlåne to motorcykler – en rød og en sort – til et spændende filmprojekt.

– Den var vi helt med på, og Ducati Monster 821 var som skabt til filmen. Det har været en sjov rejse igennem det seneste år, fortæller produktchef Pernille Ingemann fra Ducati Danmark.

– Vi har bl.a. givet skuespiller Dar Salim kørelektioner, hvor vores Superbike-kører Ulrik Døssing har været instruktør, og vi været til plakat shoot. Og nu er vi nået dertil, hvor filmen snart har premiere, hvilket sker den 19. januar 2017.

Allerede fra kort før jul kan den 2-hjulede ‘Rising Star’ – Monster 821 Dark – ses i Palads, hvor den er udstillet sammen med andre effekter fra filmen.

Ducati Danmark har en julekonkurrence kørende på Facebook, hvor man kan vinde den lækre Ducati Company 2 læderjakke, som Dar Salim bærer i filmen.

Desuden har de en eksklusiv julehilsen til de ducatisti, som besøger de tre forhandleres åbent hus-arrangementer i december.

Læs mere om Underverden her og se traileren til filmen herunder.

Annonce

Annonce