Ducati præsenterer Multistrada V4 S Grand Tour

Ducati kommer nu med en Multistrada V4 til, dig, som vil ud på de store vidder. Fabrikken i Bologna beskriver den nye Multistrada V4 S Grand Tour som en motorcykel for alle, der kan lide at “køre lange distancer på første klasse” og understøtter dette med en ekstra-alt-model, klar til at påtage sig enhver form for touring-mission, kort som lang.

Den er baseret på Multistrada V4 S og har samme niveau af elektronik, teknologi og hjuldimensioner som den model, suppleret med et nyt look og et væld af touring- og komfortekstraudstyr.

Den nye GT skiller sig ud fra resten af ​​serien med en speciel farve, med grå, sorte og røde detaljer på kåben. En anden opdatering kommer i form af et nyt, mere komfortabelt passagersæde.

Tasker er monteret som standard på modellen, som byder på 60 liters pakkevolumen og et farvematchet design. For at lette på- og afmontering af taskerne kommer den nye GT fuldt udstyret med midterstøtteben. Deuden har den el-opvarmede sæder til både kører og passager og varme i styret.

En interessant ændring i den opdaterede model er styrophænget, som nu er fast uden gummi, hvilket skulle give en mere direkte kørefølelse og respons.

Den nye Multistrada V4 får desuden varmeskjolde placeret ved svinggaflen og på bagrammen samt lukbare ventilationsåbninger i benområdet for at hjælpe køreren med at håndtere varmen. Ducati har nu også tilføjet ventilationsåbninger til mobiltelefonrummet for at optimere kølingen, mens apparatet oplades.

Modellens semiaktive affjedring har et Minimum Preload-mode, som reducerer fjederforspændingen, når motorcyklen stopper og derefter sænker sædehøjden og gør det nemmere at nå jorden med fødderne. Dette understøttes af Easy Lift-funktionen, der åbner affjedringens hydraulik, når tændingen aktiveres, sænker motorcyklen, hvilket blandt andet gør det nemmere at få motorcyklen ned fra det centrale stativ. Når motoren starter, og motorcyklen er i fart, skifter affjedringsindstillingen til det valgte kørekøreprogram.

Annonce

Annonce