Ducati tilbage med fabriksteam i Superbike-VM

01_Chaz Davies & Davide GiuglianoBritiske Chaz Davies og italienske Davide Giugliano poserede stolte på deres Panigale-racere, da Ducati i dag præsenterede deres nye team i Superbike-VM på fabrikken i Borgo Panigale.

Med udgangen af 2010 trak Ducati deres fabriksteam ud af Superbike-VM for at koncentrere Corse-afdelingens indsats på MotoGP. Lukningen af det officielle team forhindrede ikke Carlos Checa i at erobre VM-titlen i 2011 med det semi-private Althea-team, men siden er triumferne udeblevet, og nederlagene har været svære at acceptere for fabrikken, der hidtil har vundet i alt 31 VM-titler (14 for kørere og 17 for producenter) i Superbike-VM.

Sidste års samarbejde med det belgiske Alstare-team om Superbike-introduktionen af Panigale gik også skævt. Og formentlig derfor satser italienerne nu på et eget fabriksteam. Strukturen bag teamet leveres af italienske Feel Racing, som også stod bag Ducati, da sejrene og mesterskaberne væltede ind.

Hvor godt Davies og Giugliano klarer sig 2014-udgaven af Superbike-VM, får vi at se, når årets første løb køres på Phillip Island i Australien den 23. februar.

Annonce

Annonce