Eksklusiv Razgatlıoglu-R1 til trackday-kørere

Yamaha Motor Europe og Crescent Yamaha, som er basen for Pata Yamaha med Brixx WorldSBK-teamet, tilbyder nu en Limited Edition Toprak Razgatlıoglu Yamaha R1 World Championship Replica. En specialmodel, som bygges i blot 21 eksemplarer som en hyldest til den nybagte Superbike-verdensmester fra Tyrkiet og til Yamaha, som samtidig vandt VM for teams og producenter.

De 21 eksklusive Yamaha R1’ere bygges hos Crescent Racing PRO SHOP, som de seneste seks år har stået bag det officielle Yamaha WorldSBK-projekt. Toprak-replikaen bliver ifølge Yamaha den ultimative baneklar WorldSBK-replika R1 med 205 hk på baghjulet (+20 hk i forhold til standard R1), WorldSBK-spec Akrapovic-udstødning og den seneste GYTR race ECU samt en vægt under 175 kg (26 kg mindre end standardcyklen). R1’erens køreegenskaber får samtidig et løft med fornem Öhlins-affjedring, factory-gaffelbro og smedede Marchesini-hjul.

Og selv om ingen kunne udbremse Razgatlıoglu, garanterer Brembo Racing-systemet på denne eksklusive R1 fuld, fadingfri bremsekraft på alle baner. Hertil kommer diverse beslag og fittings i titanium.

Bliver du blandt de heldige købere, får du samtidig VIP-pas for to personer til en valgfri WorldSBK-afdeling i 2022 med pit-box-besøg og mulighed for at møde Razgatlıoglu. Plus en personlig set op-session og en-til-en coachingdag samt et personligt signeret sæt kørerudstyr, som er blevet blev brugt af Razgatlıoglu i løbet af 2021-sæsonen.

Toprak Razgatlıoğlu Yamaha R1 World Championship Replica ligner den ultimative trackday-racer for Yamaha-fans, som næppe lader sig afskrække af prisen, som hedder 39.500 euro. Du kan bestille modellen online her: 

https://crescentmoto.typeform.com/to/utxD2OOz?typeform-source=crescentyamahaproshop.co.uk&deliveryName=DM421854

Annonce

Annonce