Erik Blacha sælger Carl Andersen Motorcykler A/S


Kør fornuftigt, lyder det fra Erik Blacha til Marck Lauritsen, og beskeden handler ikke alene om den kompressorladede Ninja H2, som d’herrer poserer ved. 

Med virkning fra 1. januar 2018 har Blacha nemlig solgt Kawasaki Danmark/Carl Andersen Motorcykler A/S til Marck, som i flere år har været selskabets salgs- og marketingchef. 39-årige Marck Lauritsen overtager aktiekapitalen 100 procent, han er indtrådt i direktionen, og fra 1. januar 2018 overtager han den daglige ledelse, mens Erik Blacha vil fortsætte i selskabets bestyrelse som bestyrelsesformand.

– Salget vil på ingen måde få nogen indflydelse på vore nuværende forhandleraftaler, lyder det fra både Erik Blacha og Marck Lauritsen, som samtidig meddeler, at salget og overtagelsen er godkendt af selskabets hovedleverandør Kawasaki Motors Europe NV, Holland.

Carl Andersen Motorcykler A/S har i over 50 år repræsenteret Kawasaki i Danmark, og Erik Blacha har lagt vægt på, at den nye ejer har den absolut optimale baggrund til både at kunne videreføre og i særdeleshed at udvikle selskabet i Danmark.

– Marck Lauritsen har de bedste kvalifikationer i branchen, og jeg glæder mig til samarbejdet i den nye ejerstruktur for Carl Andersen Motorcykler, siger Erik Blacha.

Den nye Kawasaki-importør ser frem til sin nye rolle i virksomheden.

– Jeg kunne ikke tænke mig et bedre brand end Kawasaki, og jeg får fantastiske, nye muligheder for at stå i spidsen for yderligere udvikling af Kawasaki, Carl Andersen Motorcykler og sidst, men ikke mindst, vore dygtige autoriserede Kawasaki-forhandlere. En stor drøm er for mig blevet til virkelighed, og jeg er meget ydmyg overfor denne opgave, fortæller Marck Lauritsen.

Erik Blacha vil i øvrigt fortsætte sine øvrige forretningsaktiviteter og bestyrelsesposter.

– Jeg er altid åben for nye forretningsmuligheder, og jeg elsker nye udfordringer, slutter den snart forhenværende Kawa-importør.

Annonce

Annonce