Event Park Danmark inviterer motorcyklister til træf

Der er i øjeblikket usædvanligt stille i Event Park Danmark, som ligger i Løsning (mellem Horsens og Vejle). Ikke at parkens elektriske KTM-crossere plejer at lave meget larm, men for stille er der altså.

Derfor inviterer kvinden bag parkens daglige drift, Heidi Friis, til motorcykeltræf den første mandag i måneden fra maj til september 2021. Arrangementet vil foregå i tidsrummet fra 18 til 21 på den store p-plads ved Event Park Danmark, Frederikslystvej 35, 8723 Løsning.

Heidi Friis, som tidligere har haft Friis MC i Horsens og været ansat hos Jensens Motorcykler Horsens, er initiativtageren og står klar til at byde velkommen. 

– Jeg er i gang med at opbygge Event Park Danmark, men savner alle de fantastiske motorcyklister, så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk, siger Heidi. 

Event Park Danmark viser stedet frem og byder på gratis kaffe. Og Madbixen vil stå klar med en bod, hvor aftensmaden kan købes. 

Derudover lover Heidi, at hver aften vil have forskellige tiltag, såsom prøvekørsler, foredrag m.m. Mere om arrangementerne vil kunne ses på Event Park Danmarks facebook-side – www.facebook.com/eventparkdanmark eller hjemmesiden www.eventparkdanmark.dk

Hvad er Event Park Danmark?
Det hele startede nærmest som en legeplads i Brian Jensens baghave (indehaver af Event Park Danmark og Jensens Motorcykler), men i sommeren 2019 lød startskuddet til Event Park Danmark. Event Park Danmark råder over 50 hektar med action og sjov her kan bl.a. nævnes ATV safari, el-cross, paintball, skydning, bow combat, fodboldgolf, fiskesø, pubcrawl (pt. 5 barer), shelters til overnatning m.m.

Annonce

Annonce