Fint besøg på Bike-redaktionen

Vi svingede en ekstra gang med dannebrog i dag på Bike-redaktionen i København, for der var fornemt 2-hjulet besøg fra udlandet. Gæsten var ikke en af de mange lycraklædte pedalatleter, der huserer i hovedstaden for tiden, men vor kollega Jörg Lohse fra Motorrad-redaktionen i Stuttgart iført Gore-Tex fra top til tå.

Lohse er på tur rundt i Europa for at besøge alle magasinerne, der arbejder sammen med Motorrad. Han kom direkte fra MotoPlus i Holland, og han kører nu videre mod Bike powered by Motorrad-redaktionerne i Oslo, Stockholm og Helsinki. Derefter går turen bl.a. til Kroatien, Tjekkiet, Polen, Spanien og Schweiz. 


Køretøjet, der bringer Lohse rundt i Europa, er en BMW R 1250 GS, som er i sidste fase af en maraton-langdistancetest over 100.000 km – det dobbelte af den sædvanlige distance i denne type test. GS’en havde godt og vel 90.000 km på klokken, da den landede i Fredericiagade i dag. Men når den er tilbage på redaktionen i Stuttgart, er det skarpe hjørne tæt på at blive rundet. 

Hvilke udfordringer bokseren fra Berlin har mødt på den lange vej til 100.000 km, kan vi ikke afsløre her. Men vi bringer naturligvis denne deluxe-udgave af Motorrad’s langdistancetest i Bike, når missionen er fuldført.

Annonce

Annonce