For de heldige få: Triumph Speed Twin Breitling Limited Edition

Mange motorcyklister har også et passioneret forhold til ure – måske fordi begge dele handler om finmekanik. De to interesser forenes på feinschmecker-måden her, hvor Triumph og den schweiziske urproducent Breitling sammen lancerer retro-roadsteren Speed Twin Breitling Limited Edition og chronografen Top Time Triumph Limited Edition – et både elegant og sporty mekanisk ur med stopur.

Blot 270 nummererede eksemplarer bygges der af Speed Twin Breitling Limited Edition, der baserer sig på englændernes 2-cylindrede 1200-kubikker. Breitling-udgaven er dog forfinet med bl.a. fuldt justerbare Öhlins piggy back-støddæmpere, som står med blanksorte fjedre. Special-Triumph’ens øvrige lakering er inspireret af Thunderbird’en fra 1951, og stafferingerne er udført i hånden.

 

Urskiverne på speedometer og omdrejningstæller har grafik, som matcher uret, og Breitling’s karakteristiske B er fræset i motordækslerne og broderet ind i sædets eksklusive polstring.
Med specialmodellen følger et certifikat, signeret af Triumph’s CEO Nick Bloor and Breitling’s CEO Georges Kern. Og køberne får mulighed for at købe en Breitling Top Time Triumph Limited Edition chronograph med matchende nummer. 

I skrivende stund vides det ikke, om Breitling-modellen kommer til Danmark. Og vi kender heller ikke prisen.

Annonce

Annonce