Fornem afslutning på VM

Thomas Kjer Olsen har mod sin sæsonafslutning ved VM vist gentagende gange, at han kan følge med i toppen af MXGP. Danskerens debutsæson i den øverste klasse slutter med hans bedste resultat og en samlet 9.-plads ved VM i motocross 2021.

Formen fejlede ikke noget, da Thomas Kjer Olsen kørte årets sidste VM-afdeling på Mantova-banen i Italien, hvor han har hentet gode resultater i de forgangne afdelinger. Thomas brillerede med en 6.-plads i første heat og fik dermed sit bedste resultat i sin debutsæson i MXGP-klassen.

I andet heat bed det stærke felt fra sig, og Thomas måtte nøjes med en 13.-plads, men det var stadig nok til at sikre ham en 9.-plads på dagen. Den solide indsats skaffede også nok point til danskeren, så han rykker op og ender på den samlede 9.-plads ved dette års VM.

– Det har været en god dag for mig at slutte sæsonen på. Jeg havde det fantastisk på maskinen i første heat og sluttede som nummer seks som mit bedste resultat i MXGP-klassen. Jeg rykkede også op og slutter på 9.-pladsen i den samlede VM-stilling, så det har været en god afslutning på året, siger Thomas Kjer Olsen.

– På et tidspunkt var jeg nede på en 13.-plads i den samlede stilling, men så fik jeg virkelig vendt tingene rundt i den sidste halvdel af VM og forbedrede mine kvalifikationer, min fart og min føling med maskinen. Jeg er blevet bedre og bedre, og at slutte på 9.-pladsen ved VM i min debutsæson er et rigtig godt resultat. Jeg kunne ikke have gjort det uden mit fantastiske team, som har støttet mig gennem mit første år i MXGP. Så det er rart at kunne gengælde deres hårde arbejde med en stærk afslutning på sæsonen, slutter danskeren.

Annonce

Annonce