Fuldt hus og en hemmelighed …

CVP hemmelighedDer var fuldt hus lørdag, da CVP Horsens MC service afholdt åbent hus i Horsens. Samtidig ventede der de besøgende en lille hemmelighed. Indehaver Claus Vinter Poulsen har nemlig i et stykke tid haft sit eget lille sted godt gemt i firmaets bygning, hvor han har lavet sit eget lille museum – fra firmaets start på Sct. Helenevej i 1978, og til det moderne domicil på Spedalsø 69, der i dag rummer CVP Horsens MC Service med ca. 1.400 kvadratmeter fordelt på lager, butik og værksted.

Bagvæggen i det lille museum prydes af den første fotostat fra firmaets begyndelse, men Claus fortæller også gerne om tiden, hvor han bl.a. var mekaniker i Spanien for Rene Rasmussen og Lars Rønne, der deltog i den internationale Suzuki Cup, og om dengang Kevin Schwantz skrev sin autograf på hans Suzuki kedeldragt … og om …

Ja, tiden flyver af sted, når der fortælles rigtig mange gode historier om et lang aktivt liv med motorcykler i en virksomhed, som til stadighed fokuserer på faglig stolthed omkring alt, der handler om motorcykler.

Annonce

Annonce

Screenshot