God weekend: Besøg Danmarks Smukkeste MC Messe, kør uden kørekørt med FRiiS, tag til åbent hus i Horsens, i Skive og i …

Smuk MesseSå er sæsonen i fuld gang, og weekenden byder på masser af spændende aktiviteter for både nuværende motorcyklister og alle dem, der drømmer om at blive det. Her er et udpluk af weekendens begivenheder:

Fredag til søndag afholdes Danmarks Smukkeste MC Messe på Gisselfeld Gods i Haslev, og her vises en lang række 2014-nyheder i motorcykler, beklædning og udstyr – MOTORRAD er selvfølgelig også på plads, så kom hen og hils på. Åbningstiderne er fredag 14-19, lørdag 10-17 og søndag 10-16. Se mere på www.dsmc.dk

Lørdag og søndag 10-16 inviterer CVP på Spedalsø 69 i Horsens til åbent hus. De frister bl.a. med en tur på rullefeltet for kun 100 kr.

Ligeledes lørdag og søndag 10-16 holder KB Motorservice på Skyttevej 3 i Skive åbent hus. Her kan du se nyheder fra både Honda, Kawasaki og Suzuki og købe tøj fra Stadler.

Søndag inviterer FRiiS MC og Lisbeths Køreskole til “KØR MC UDEN KØREKORT” på Hotel Opus i Horsens. Der sker fra kl. 11 til 15 og foregår i parkeringskælderen.

Håber vi ses på Gisselfeld.

Rigtig god weekend

Annonce

Annonce

Screenshot