Haarup havde farten ved VM på Sardinien – Sara blev nummer 7

Tredje afdeling af VM i motocross blev kørt i weekenden, hvor danske Mikkel Haarup viste formidabel fart, men desværre også måtte kæmpe hårdt for pointene.

I første heat styrtede Mikkel Haarup i første sving og endte derefter bagest, men endnu en gang kunne danskeren vise sin høje fart og arbejdede sig op gennem feltet omgang for omgang. Den store indsats gav ham slutteligt en 5.-plads i første heat.

Andet heat endte desværre på samme måde for danskeren, der igen styrtede og endte som bageste mand. Men han kunne alligevel tilkæmpe sig en placering som nummer 9 i heatet. Det var nok til en samlet 7.-plads på dagen med i alt 28 point, der giver Mikkel Haarup en placering som nummer seks i den samlede VM-stilling i MX2-klassen.

Næste afdeling af MXGP køres i Italien 14. april og kan ses live Discovery+.

Udover MXGP blev årets anden afdeling af kvindernes VM kørt på Sardinien i weekenden.

Her deltog blandt andre danske Sara Andersen, der i forrige uge endte på 4.-pladsen i den samlede VM-stilling ved den første afdeling.

I anden afdeling leverede Sara igen en stabil indsats, men uden den nødvendige fart til at nærme sig en podieplads.

Hun endte med en 7.-plads på dagen med 29 point, som nu giver hende en placering som nummer fem i den samlede stilling i WMX.