Har du råd til Yamaha’s nye R1? Her er prisen

YZF R1På Eicma-udstillingen i Milano præsenterede Yamaha en helt ny R1, der kun har navnet til fælles med forgængeren. Med en ydelse på 200 hk, en fuldtanket vægt på 199 kg, avanceret elektronik og magnesiumfælge flytter den grænser for, hvad en japansk 1000’er kan tilbyde. Men selvfølgelig koster det at svinge benet over en model med så mange herligheder.

Yamaha meddeler nu, at prisen på den nye YZF-R1 bliver 319.900 kr. Modellen kommer i farverne Race Blu og Racing Red, og den skulle være i butikkerne fra marts. Hvis du ønsker at være blandt de første ejere af den nye R1, skal du lægge et depositum hos din lokale Yamaha-forhandler.

Specialmodellen R1M, som bl.a har Elektronic Racing Suspension (ERS), datalogger og kåbe m.m. i kulfiber kommer til at koste 399.900 kr. For at bliver M1-køber skal du dog tilkendegive din interesse på dette link.

Når din ansøgning er modtaget og behandlet, vil Yamaha med en e-mail inden for en uge bekræfte, om reservationen af din YZF-R1M er godkendt. Er du så heldig, skal du derefter henvende dig hos forhandleren og klare papirarbejde og betaling. Også her sker leveringen fra marts, men efter “først til mølle”-princippet.

R1M-ejerne bliver i øvrigt inviteret til at deltage i en af Yamaha’s Racing Experience-dage (YRE), der finder sted i sommeren 2015 på fire europæiske racerbaner. Disse eksklusive trackdays starter med en velkomstmiddag efterfulgt af en hel dag på banen, hvor programmet bl.a. rummer setup-tips fra fabrikkens teknikere samt baneundervisning fra professionelle racerkørere under ledelse af tidligere MotoGP-kører og nuværende Yamaha-testkører Colin Edwards.

Annonce

Annonce

Screenshot